fredag 15 februari 2008

Sviter av diverse händelser...

Om jag nu ska skriva om saker som hänt ,kanske jag ska ta med de något större händelser som inträffat det senaste året. Min käre Lars o jag gifte oss i juli -07. (Sviterna av det är troligtvis för många för att återge... ; ) Jag är dock fortfarande så till mig över detta faktum att jag envisas med att kalla honom "maken" i tid o otid. Tror att ni lagt märke till det.)


Nåväl, innan detta giftermål föddes lilla Agnes. En , oftast, glad o munter liten tjej m glimten i ögat. Graviditeten var urjobbig! Att vi flyttade mitt i den gjorde inte tillståndet lättare. Nå, en graviditet håller ju inte på hur länge som helst (även om det kan kännas så) så natten till den 12 mars tittade hon äntligen ut! Härligt ! Nu kan man kanske tro att vi efter flyttar o barnafödande skulle ta det lite "piano". Vila, njuta av bäbisblöjor o amning osv men icke. Redan innan vi lämnat BB var kyrka o festlokal bokade till det stundande bröllopet.
Som ännu en parentes måste jag tillägga en sak... Detta är mest riktat till en av mina kusiner ,son jag är väldigt fäst vid. På festen efter vigseln ville hon uttala några väl valda ord. Det gjorde hon till min glädje. Bland annat antydde hon att jag allt som oftast har väldigt bråttom med o i mitt liv. Jag måste här lägga in en liten protest eller snarare ett förtydligande . När det gäller giftermålet var det faktiskt Lars som var den drivande i detta. Så det så! : )

Lagom till advent tyckte Lars att vi skulle möblera om. Sagt o gjort. Elsa flyttades in i vårt sovrum,vi flyttade ner till vardagsrummet o Elsas gamla rum håller på att förvandlas till en kombinerad klädkammare o kontor.

Runt nyår gick glödlamporna i taklampan i badrummet sönder. I väntan på att någon skulle byta dem användes stearinljus. Väldigt mysigt ! Dvs till någon glömde släcka dem. Detta ledde till en mindre eldsvåda i badrummet ( Något jag i sig tycker är helt paradoxalt. En brand i ett våtutrymme!!! ) Om nu elden inte var så stor så var rökmolnen desto större.
Vi öppnade alla fönster som gick att öppna.
Naturligtvis släckte vi först!
Röken bolmade ut.
Nu är det en månad sedan det hände o röklukten är kvar.Så även den
påtvingade renoveringen...

Som du ser händer det lite saker här. Det kanske inte är så konstigt att jag är lite pom-pom då o då.

Sådär! Nu ska jag göra annat! Tack för idag

Inga kommentarer: