onsdag 30 juni 2010

Sol, sol - härliga sol!


Nu ska jag lägga till bilder. Det är inte mina, jag har fuskat grovt men det piffar till bloggen i alla fall.
Igår skrev jag inte.
Då var flickorna och jag hos en kompis,Angela, i Munkedal.

Vi åkte dit, jag körde vilse (man kan faktiskt det i det lilla samhället) men hittade dit till slut.
Den lilla röda som jag är så himla stolt över, fick sannerligen
visa vad den gick för i backarna. Jag är inte det minsta avundsjuk på hennes vinterbackar. Oj,oj,oj...
Säga vad man vill om bilen men stark i backar är den då inte :) Jag kröp upp med ettans växel i.Nåväl, det var mödan värt. Angela bor oerhört vackert, ute på landet. Skog, hagar, katter, hund och snart ska det sprätta höns i hönsgården igen. Idylliskt så det förslår :)Vi drack kaffe en god stund innan vi tog oss samman och begav oss till Kärnsjön för ett dopp.
Bilden är från den stranden vi höll till på. Lite stenig men vi fick ha den för oss själva. En härlig dag må
jag säga. När vi kom tillbaka var det dags för mig att plocka upp Lars. Flickorna var kvar medan jag gjorde det och när vi kom tillbaka fick vi middag. Gott! Elsa ville sova över så vi åkte hem med en flicka i svinn...

I dag följde jag med Simon till tandspecialisten. Han har äntligen bestämt sig för att det kan vara bra med en tandställning och ville prompt att jag skulle följa med.

Enda anledningen att jag skulle med var för att jag har humor, Vad det nu ska nyttja till i ett väntrum... Jag behövde nämligen inte följa med in i behandlingsrummet utan blev utskickad till väntrummet per omgående. Där satt jag med min humor...
Jag hade tagit med mig en bok som jag försjönk i tills Simon kom ut.

En tandställning och ömmande tandrad rikare.
Hans humör var inte särdeles frackt så när han gick till en kompis, sörjde jag inte jättemycket måste jag erkänna.
Efter hemkomsten var det dags att åka till Munkedal o hämta hem flickebarnet.
Hon hade inte kunnat sova så Angela hade varit uppe med henne till en stund efter ett..
Jag begriper inte hur hon orkade med det, stackaren.
Vi hade två hungriga och trötta flickor i bilen hem som gjorde livet surt för föräldrarna i framsätena.Efter lite mat i allas magar var dock alla på gott humör igen.
Oscar, som sovit borta flera nätter, kom hem med en kompis i släptåg. Nu var det dags för ombytta roller. Kompisens tur att sova över alltså.
Efter kaffe med dennes föräldrar, åkte de och maken for till skogs med en kompis.
Kvar var jag.
Jag har städat och flyttat runt på lite blommor och annan växtlighet ute på balkongen. Lars fick med sig två sopsäckar när han åkte som han dumpade på tippen. Nu är det två säckar kvar som ska "tippas".

När grannarna flyttade kom mitt åttakantiga akvarium hem igen. Jag har ingen aning var jag ska göra av det så om någon vill låna går det utmärkt.
Det följer med en pump, en termostat, ljusramper och grus. Tvättar akvarium och grus gör den som lånar. Tips på intresserade är välkommet!När maken kommer hem ska vi fira semesterstarten med jordgubbar!
Det ska bli oerhört njutbart : )

Inga kommentarer: