torsdag 28 februari 2008

En alltigenom "härlig" förmiddag !



Idag skulle Elsa på 4-årskontroll på BVC.
Det såg hon fram emot. Hon skulle vägas och mätas och rita teckning. För att det inte skulle bli så hattigt m dagis bytte vi dag. Ledig idag och dagis på fredag istället. Toppen! Lars var hemma så jag kunde gå iväg med Elsa i lugn o ro. Bara rå om henne en stund. Efter BVC skulle hon hjälpa mig att köpa mjölk. Solen sken . Det var ett soligt härligt vårväder.

När vi anlände till BVC, anmälde jag Elsa i luckan.
Damen i luckan tittade både en och två gånger men hittade inte Elsa. Däremot hade Agnes en tid hos läkaren . Jag var en kvart för tidig med fel barn till fel kontroll. ..
Jag gick in i väntrummet o försökte ,via mobilen, få tag i Lars. Min tanke var att Lars skulle ta på Agnes kläder och komma bort till BVC m henne. Hemma var det dock bara upptaget. När det blev vår tur upplyste jag BVC-sköterskan om att jag hade fel barn med mig.
Vid det laget var jag gråtfärdig av allt jag missat. Medan jag satt i väntrummet hade jag nämligen plötsligt kommit ihåg att Elsas BVC-tid var veckan innan och att Agnes skulle varit hos tandsköterskan kl 9 i morse. Hon skrattade och sa att de kunde ta något eller några barn innan Agnes. Det var bara att gå hem o byta barn. Vi bodde ju så nära.
Sagt o gjort! Jag knatade hem igen, fick tag i Lars när jag nästan kommit ända hem, bad honom sätta på kläder o gick tillbaka till BVC. Grät en skvätt i total självömkan innan jag gick.

Bvc-sköterskan blev väldigt imponerad av hur fort jag varit hemma o bytt barn.
Alla kontroller var bra. Agnes är 76,3 cm lång och väger 10,7 kg.
Hon följer sin kurva exemplariskt.



Lilla Elsa då? Jodå, hon ska få rita sin teckning på måndag.
Om jag kommer ihåg....

onsdag 27 februari 2008

Konsten att sammanställa en middag eller varför kan inte jag göra pannbiffar ?


En påse blandfärs låg i frysen och väntade på att bli något.
Jag tänkte mig en köttfärspaj först. Tacoinspirerad. Tyvärr hade jag slut på
tacokryddor. Klassikern "köttfärssås&spaghetti" hade pojkarna nyss fått i skolan.
Pannbiff då? Ja, det var ett tag sedan så det fick det bli. Igår åt vi soppa. En sådan man vispar ner i kallt vatten och sedan låter puttra en stund.
Det som blev över hade jag som vätska i ströbrödet. Jättesmart tyckte jag.
Inget svinn och färdigkryddat direkt. Jag blandade i färsen också och lät det stå en stund. När potatisen stod på spisen började jag forma till biffar . Efter alla konstens regler smältes margarin och låg i pannan tills det fick en fager färg. Jag lade i biffarna och skulle efter en stund vända dem.

Till middag idag åt vi kokt potatis,brunsås, stekt lök, grönsaker och en köttfärshög !
Biffarna gick inte att vända utan rasade sönder vid första försöket.
Jag stekte färsen som den var och föste sedan ner den i en djup tallrik.
När allt stod på bordet och alla satt sig frågade Simon var det var i tallriken.
"Det skulle bli pannbiffar....men det är det inte, sa jag."
"Aha, sa Simon, vi får köttfärshög till middag"

söndag 24 februari 2008

Bubbel o babbel !

Idag har jag sannerligen inget sammanhängande att komma med. Jag brukar kunna få till något m en någorlunda röd tråd i men icke idag.
Jag är alldeles splittrad i hjärnkontoret.
Jag kan börja m vädret. Det har varit väldigt blåsigt de senaste dagarna.
Här har vi haft sportlov, vilket innebär att barnen varit hemma. När de är lediga mer är tre dagar i rad försvinner mitt veckodags-sinne. Alla dagar är plötsligt fredagar eller bara gyttriga i största allmänhet. Nåväl !

Veckan började med några soliga dagar. Barnen, och då främst Elsa var ute och lekte långa stunder. Hon kom bara in för toalettbesök eller matpauser. Hon har upptäckt tjusningen med varm choklad och försökte få det varje gång hon kom in.

"Jag är lite kall nu ,mamma, och bästa sättet att bli varm är med varm choklad. Visste du det? Jag tror det är bäst att du gör en kopp åt mig." Ibland fick hon som hon ville. Då kröp hon upp på köksoffan och njöt i fulla drag.

En dag när hon var ute hade det börjat blåsa. (Blåsandet utvecklades senare till storm som gjorde att Uddevallabron stänges av, flera gator nere i centrum översvämmades av havsvatten och en stor mängd hushåll blev utan el.)
Då hon varit ute på lekplatsen en stund kom hon in och var väldigt upprörd.
Hennes kasse som hon förvarar sina sandleksaker i, hade blåst iväg.

Hon hade tömt ut alla leksker i sandlådan och lagt kassen brevid. "Sen kom det blåst och då blåste den långt bort,jättefort. Jag såg inte vart den ,snyft, tog vägen mamma. Kan du hjälpa mig att hitta den?" Simon fick passa Agnes medan jag gick ut för att hjälpa henne att leta efter den.
Kassen var oerhört bortblåst. Den var vävd i jute så den kommer att förmultna vad det lider. Vi samlade ihop leksakerna i papperskassen jag hade tagit med mig och gick in. För att få upp värmen tog Elsa ett bad. Det är en trevlig omväxling till den varma chokladen.

torsdag 21 februari 2008

Mer te...



Fick en kommentar om namnet på det fantastiska te jag dricker.
Jag vet inte om jag gör någon olaglig marknadsföring här nu men... FITNE´ heter det.
Det finns i både röd o grön låda.
Jag vet inte vilken som är mest effektiv. Det kanske är en smaksak...hahaha Vem frågar förresten? Jag blir ju himla nyfiken på vem som är här o kikar ! : )

onsdag 20 februari 2008

Te !

Att dricka te har , enligt någon tidning, blivit omåttligt populärt !
Framför allt har grönt te fått sig ett väldigt uppsving. Personligen tycker jag att grönt te smakar gammalt gräs o således är ganska läskigt att inta.
På vårt grannområde finns en sk "invandrarbutik". Jag handlar ofta i den. De har en hel del gryn mm som inte finns i de vanliga matvarubutikerna. Ofta även till ett bra pris. Frukt o grönt köper jag flra gånger i veckan. Vet man inte vad en viss påse innehåller , är personalen oerhört tjänstvilliga att berätta. Både vad det är och hur man tillagar det. En mycket trevlig affär !

Te var det ju ! Te dricker jag peridvis. Det kan gå månader utan en enda tekopp (med innehåll) i sikte. Andra tider dricker jag te i parti o minut.
Dock ej "gräs"te : ) För en tid sedan fick jag nys om ett te som skulle vara särskilt bra till att rensa kroppen med. Man drack en kopp på kvällen o redan nästa dag visades resultat av det. Lysande ! Att man dessutom kunde gå ner i vikt genom regelbundning användning gjorde ju inte saken sämre. Teet fanns att köpa i ovan nämnda affär. Jag handlade flera gånger men utan att få med mig teförpackningen.
Till slut fick jag ett par påsar av kompisen som rekommenderat teet.
Hon var hemma hos oss och uppmanade mig att testa på en gång.
-Ok, sa jag. Hur gör man nu då ?
- Ta en mugg med 1- 1½ dl vatten. Värm det o låt sedan tepåsen ligga o dra i ca 15-20 min.
("En KVART ??? ")
- Eh..jaha, sa jag , och sedan dricker jag ?
- Nja, när det är klart sveper du det. Allt på en gång!
("SVEPER??" Kvinnan är skvatt galen, tänkte jag och såg framför mig hur
jag svepte teet samtidigt som jag fick svåra brännskador under teets väg neråt.
Sekunden efteråt insåg jag att teet omöjligt kunde vara särskilt varmt efter att ha stått i 20 min)
Glad över inte ha kläckt ur mig allt i parentesen högt så hon hörde (vilket hon i så fall skulle skrattat hjärtligt åt) frågade jag istället hur det skulle smaka.
- Tja, som nyponsoppepulver ungefär.
Nå, det lät ju inte så illa så jag tillredde brygden, väntade i ca 20 minuter och stjälpte sedan i mig den.
Det var inte så illa. Även om jag tycker att gräs-smaken bryter igenom lite väl mycket.. Jag dricker dock detta te varje kväll och tycker att jag känner mig lite fräschare på insidan. Faktum är att Lars också har börjat dricka det. Det har blivit en liten kvällsritual.
Att dricka blött hö m smak av nyponsoppa : )

måndag 18 februari 2008

PUH...

...att det ska vara så attans svårt att begripa sig på en dator.Satte mig i igår förmiddag för att få till lite bilder och ett räkneverk.
Nu har jag äntligen en käck räknare som håller ordning på hur många besökare jag har. Kul ! För att få till den var jag tvungen att ringa Pernilla. Hon har en från samma ställe och har haft den ett tag ,så hon visste ju hur man skulle göra...
Stackarn...låg i sängen o drog sig o hade inte ens gått upp. Något penibelt faktiskt !
Hon sa visserligen att det inte var någon fara o att de var vakna, men ändå...
Nåväl, efter en lååång guidning (eftersom jag inte begrep hur jag skulle göra o inte hittade rätt osv) fick jag äntligen till det. Hurra!
Det ser lite proffsigt ut m räknare o reklamskyltar. Jag har inga reklamskyltar. Jag har sett det hos andra. Hm..nåja
Lite olika bilder och kort har jag fått till nu.
Det är roligt att läsa igenom det jag skrivit och sedan hitta på vad jag ska ha för bilder till. Detta inlägg blir nog utan bilder.
Hej då för idag !

fredag 15 februari 2008

Sviter av diverse händelser...

Om jag nu ska skriva om saker som hänt ,kanske jag ska ta med de något större händelser som inträffat det senaste året. Min käre Lars o jag gifte oss i juli -07. (Sviterna av det är troligtvis för många för att återge... ; ) Jag är dock fortfarande så till mig över detta faktum att jag envisas med att kalla honom "maken" i tid o otid. Tror att ni lagt märke till det.)


Nåväl, innan detta giftermål föddes lilla Agnes. En , oftast, glad o munter liten tjej m glimten i ögat. Graviditeten var urjobbig! Att vi flyttade mitt i den gjorde inte tillståndet lättare. Nå, en graviditet håller ju inte på hur länge som helst (även om det kan kännas så) så natten till den 12 mars tittade hon äntligen ut! Härligt ! Nu kan man kanske tro att vi efter flyttar o barnafödande skulle ta det lite "piano". Vila, njuta av bäbisblöjor o amning osv men icke. Redan innan vi lämnat BB var kyrka o festlokal bokade till det stundande bröllopet.
Som ännu en parentes måste jag tillägga en sak... Detta är mest riktat till en av mina kusiner ,son jag är väldigt fäst vid. På festen efter vigseln ville hon uttala några väl valda ord. Det gjorde hon till min glädje. Bland annat antydde hon att jag allt som oftast har väldigt bråttom med o i mitt liv. Jag måste här lägga in en liten protest eller snarare ett förtydligande . När det gäller giftermålet var det faktiskt Lars som var den drivande i detta. Så det så! : )

Lagom till advent tyckte Lars att vi skulle möblera om. Sagt o gjort. Elsa flyttades in i vårt sovrum,vi flyttade ner till vardagsrummet o Elsas gamla rum håller på att förvandlas till en kombinerad klädkammare o kontor.

Runt nyår gick glödlamporna i taklampan i badrummet sönder. I väntan på att någon skulle byta dem användes stearinljus. Väldigt mysigt ! Dvs till någon glömde släcka dem. Detta ledde till en mindre eldsvåda i badrummet ( Något jag i sig tycker är helt paradoxalt. En brand i ett våtutrymme!!! ) Om nu elden inte var så stor så var rökmolnen desto större.
Vi öppnade alla fönster som gick att öppna.
Naturligtvis släckte vi först!
Röken bolmade ut.
Nu är det en månad sedan det hände o röklukten är kvar.Så även den
påtvingade renoveringen...

Som du ser händer det lite saker här. Det kanske inte är så konstigt att jag är lite pom-pom då o då.

Sådär! Nu ska jag göra annat! Tack för idag

tisdag 12 februari 2008

Tulpaner till mor

När vi kom hem från dagis satt Agnes i bara mässingen på köksgolvet.
Hon hade badat , övervakad av Simon. Han fick en blöja som han satte på henne. Jag satte på en film till Elsa och började m middagen. Efter en stund kom Lars hem. Han tog med sig Elsa till Ica för att köpa mjölk. Jag lade Agnes en liten stund och fortsatte sedan i köket. Plötsligt kom Elsa inrusande. Själv. - Var är Lars ,frågade jag, kommer inte han ? -Nej,svarade Elsa,jag sprang hem. -Jag har köpt blommor till dig mamma,sade hon sedan o räckte fram en bukett tulpaner. (Rosa förstås)
-Men Elsa, vad du är gullig. Tack så väldigt mycket. sa jag.
Jag satte blommorna i vatten.
Då kom Lars. -Hon SPRANG hela vägen från affären för att ge dig dem sa han.

När Elsa lagt sig berättade Lars att hon , flera gånger, velat köpa blommor till mig.
Nu sa Lars äntligen att hon kunde få göra det. Hon hade valt med omsorg. Tittat o luktat på alla buketter innan hon bestämde sig för vilken jag skulle få.

Jag blev väldigt rörd!

Fler funderingar....

Gick till dagis för att hämta Elsa o fortsatte mina funderingar kring omständigheter.
Egentligen är det inte omständigheterna som sådana utan hur vi reagerar på dem.
Om alla tallrikar i hyllan skulle ramla ner kan jag reagera på olika sätt.

Jag kan skrika o leva rövare över allt krossat porslin som (antagligen) ligger i hela köket , inklusive blomkrukorna.
Sopa, samtidigt som jag, med vildsint blick, hojtar åt alla att hålla sig ur vägen.

Eller : Sätta barnen utom räckhåll för alla skärvor, sopa upp och slänga skräpet i soporna.

Omständigheten dvs trasigt porslin, leder till att vi får äta på assietterna eller i de djupa tallrikarna. Vad gör det ? Det finns folk som äter sin mat på löv.
Det är lite svårt att förklara hur jag menar. Hoppas du hängde med...

Nog om det ! hej hej








Lite funderingar...

Omständigheter är struntsaker på livets resa skrev jag i ett sms.
Jag vill inte förringa dem, inte alls. De kan vara nog så jobbiga !
Jag menar att livet , trots allt,är ganska långt. Man har ganska gott om tid på sig att göra misstag eller hamna i situationer man inte vill. Som tur är har man tid på sig att fixa till dem också.


Nå, tillbaka till min grundtanke.

Jag ska ge ett exempel.

Jag fick en inbjudan som inte inbegrep barn. Tiden jag skulle vara borta var 17-20.
Tid att gå dit och hem blev ett spann på ca 3.5 timme.
Jag ville väldigt gärna gå men eftersom Lars jobbade till kl 21 , behövde vi barnvakt.
Jag frågade en kompis om hon kunde tänka sig at passa flickorna. Pojkarna är så stora så de hade klarat sig själva . Jodå, det trodde hon att hon kunde.

Jag blev givetvis jätteglad ! Några dagar senare hörde hon av sig och sa att hon dessvärre inte alls kunde passa flickorna. Hon hade andra åtaganden . När jag först frågade om hon kunde vara barnvakt sa hon att hon kanske hade annat inbokat men skulle säga till om det var så.
Glad över att hon sa att hon gärna passade flickorna, bortsåg jag glatt från det där andra....att hon kanske var upptagen.

Jag traskade omkring bland vardagsgöromålen nöjd o glad.
Gladde mig över den kommande kvällen, gick och funderade på vad jag skulle tillverka för sorts smycke ( vilket var syftet m kvällen) och vilka andra som skulle tänkas närvara.
Allt var klappat o klart ! : )

Här följer nu två scenarion av vad som kunde hänt och hände när väninnan ringde återbud om barnväkteriet :

1. Himlen blev gråare än någonsin. Ingenting var kul. Maken var ful o barnen jobbiga. Jag kunde inte gå på det jag sett fram emot . Fyy ! En stor grå klump damp ner i magtrakten. Besvikelsen var total.

2. Hm...så tråkigt! Ja, hon sa ju faktiskt att hon kanske inte kunde vara barnvakt. Kan man kanske lösa det på annat sätt ?
Kanske Simon m hjälp av mamma fixar timmarna ingen vuxen är hemma?
Jag frågar... Båda ställer upp! Glad över att det gått så lätt att fixa till det fortsätter jag lugnt med brödbaket jag håller på med.

Jag höll mig cool vilket ledde till alternativ 2.
Så mycket enklare tillvaron blir!

lördag 9 februari 2008

fortsättnig på föregående...

Nå, hon klappade i händerna, tittade m stor koncentration o dansade till musiken.
Efter föreställningen körde vi ut Simon o en kompis till Torp. Sedan styrde vi kosan mot Ljungskile där vi våldgästade mor & Sten. De passade Filip o Kajsa. Mina syskonbarn. Deras föräldrar gör något så obegripligt som att titta på alla delar av "Sagan om ringen" hos en kompis. Jag tycker mest att det är val av film som är obegripligt. Min mor däremot, tycker hela ide´n om att sitta o titta på film 12 timmar i sträck är lite fnoskig.

Igår o i förrgår var Nina o hälsade på. Fredag morgon var hon barnvakt åt flickorna medan Lars o jag var upptagna. Lars av en anställningsintervju o jag av ett utvecklingssamtal gällande Simon.
Vi var klara efter ungefär en timme.
Vi åkte hem o spelade yatzy. Vi spelade åtta partier på dessa två dagar. Nina vann alla gånger ! Det är allt en himla tur att jag är en god förlorare. Jag tycker det är kul att spela även om jag inte vinner.
Nina sa något som jag tänkte på en del efteråt.
Jag ska upprepa vad hon sa ,något verifierat.
Först tänkte jag spåna lite om "förr". Förr är ett lämpligt ord man gärna använder vid samtal om allt som hänt minst två veckor innan dagens datum.
Förr kan alltså lika gärna vara 2 juli 1983 som 4 september 230f.Kr. Är inte det lite märkligt ?
Nåväl, för att spinna vidare lite på detta och komma vidare in på nästa ämne....
Förr ansågs det oerhört opassande att visa ett uns av undeerkläderna.
Nu däremot finns genomskinliga kläder som förevisar b-h och/eller kalsonger i all deras härlighet samt ett mode som går ut på att nästan tappa byxorna. Nu är man alltså inne när man visar underkladerna. Ett intressant fenomen.
Förr blev man idiotförklarad när man gick o pratade för sig själv. Nu är det status. Skillnaden ligger i mobil m head-set. Konstigt! Nog filosoferat! Nu ska jag fråga lilla mor om hon vill ha hjälp m middagen.
Ha det gott !

Cabare´










Idag har det det minsann varit cabaret i stan. Oscar o hans skolkamrater har arbetat med Astrid Lindgren. Redovisningen mynnade ut i en cabaret där Oscar var med i kören, föreställande Emil i Lönneberga.
Det var mycket sång och musik. alla var väldigt duktiga. Det var väldigt kul att se. Som förälder i årskurs tre, hjälpte jag till att sälja fika. Tog Simon som extrahjälp. Han är duktig den grabben !
Under föreställningen kom vi ifrån varandra . Jag satt med min pappa, Lars o Agnes. Simon sat med mor& Sten,Filip o Kajsa. Pia o Luna satt några rader framför dem. Skojjigt att alla de kunde komma med ! Agnes hade roligt. Hon tittade med stor koncentration, klappade händer...

torsdag 7 februari 2008

Ännu en dag är snart till ända...

Agnes är förkyld o har feber. Detta tillstånd medför , som biverkning, att hon även blir enastående klängig. Det är väldigt mysigt - när man inte lagar mat, dammsuger eller hänger tvätt. Tyvärr måste jag ju göra sån´t trams. Jag gör det under väldiga hojtanden från lilla damen. Oftast står hon m ett krampaktigt tag om mitt byxben,vid knävecket. Där tar hon ett ordentligt tag o vrålar tills jag lyfter upp henne.
Nåväl, middagen avnjöts idag utan Lars men med Nina o alla barn. Eftersom Agnes är dålig , åt hon bara ca ½dl kokta ärter. Vi andra åt pannbiff. ( Visst är det väldigt intressant att veta ? ) Simon var på ett gott humör o höll hov genom att driva med /om allt och berätta anekdoter från skolan . Skojjigt !

För övrigt har jag nog inte något att berätta. Jag känner mig lite tom i "bollen" och verkar bara kunna åstadkomma vardagstrivialiteter. Jag sätter därför punkt här för idag o återkommer när "bollen" fyllts på med något.

Hej så länge !

söndag 3 februari 2008

Att behöva en blogg

Att skriva en blogg är kul ! Jag berättar gärna för alla jag känner om min lilla hemsida där jag plitar ner allehanda intressanta och ointressanta saker. Varför ? kan man fråga sig. Tja, inte vet jag. Jag kanske har fått en släng av storhetsvansinne. Övertygad om min kolossala betydelse tror jag, i min enfald , att alla vill läsa om mitt häpnadsväckande liv. Riktigt så är det inte. Faktiskt!
Jag är så stolt o glad över att jag har bemästrat datorn, så till den milda grad, att jag fått till en blogg. Eftersom jag inte är något direkt geni när det gäller datorer, o de flesta vet det, måste jag få berätta att jag lyckats !
Jag berättade för en kompis tidigare i kväll om min blogg.
Hon skrattade o sa "Ja, det kan du behöva!" Nu när jag funderat en stund över denna kommentar måste jag drista mig att fråga: Behöva ? Varför skulle jag behöva den? Teorin om storhetsvansinne är avklarad...
Vad kan det då vara? Ett eget forum att skriva av mig på? Ett maskinellt anteckningsblock? Ett ställe att skriva upp diverse i eftersom jag har en förmåga att glömma en massa ? Hm....kanske lite av allt.

Nåväl.... Igår var ju tre av barnen ute i snön o åkte skrana.
Maken var med och tog foton m digitalkameran (existerar vanliga kameror?). Framåt kvällen laddades bilderna in i datorn. Jag tänkte lägga in en vinterbild vid texten men när jag letade efter bilderna fanns de inte. Bilder vi hade lagt in två minuter tidigare hade försvunnit. Jättekonstigt ! Jag förstår att de finns någonstans i datorn men varken maken eller jag hittar dem. När vi gör det ska jag redigera i texterna lite.

Om två minuter är det måndag. Jag överväger starkt att gå o lägga mig så jag orkar sparka ut skolbarnen ur deras sängar i morgon bitti.
Natti natti ! : )
"Snälla Simon,tvätta händerna o ansiktet på Agnes ,så är du jättegullig", sa jag efter en ganska kladdig tillställning vid köksbordet.
"Det kan jag väl, sa Simon". Därpå lutade han sig över Agnes som satt framåtlutad i sin stol o gnuggade sina händer o ansiktet på hennes tröja.
"Du sa ju henne, sa Simon när han såg mitt obeskrivbara ansiktsuttyck. Därefter gapskrattade han, lyfte upp flickebarnet o vandrade iväg mot badrummet.
"Ta gärna av henne tröjan om du kan"sa jag. Men knäpp upp först" . Efter en sekunds eftertanke tillade jag "Knapparna på tröjan alltså"
Simon fick sig ett gott skratt till men tog av henne tröja o såg till att hon blev ren.

lördag 2 februari 2008

1:a februari minsann

God kväll !

Idag trodde jag inte att jag gjort speciellt mycket. Tänkte en stund o kom fram till att jag visst gjort det.
Jag har tvättat två maskiner tvätt,hängt o vikt torr tvätt,röjt här o var o ÄNTLIGEN släpat fram symaskinen.
I flera månader har det legat minst fyra par jeans som har behövt lagning av olika slag. Jag lyckades m konststycket att laga tre par jeans o ett par mysbyxor. Tycker själv att jag är enastående duktig.
Oscar skulle varit på fotbollscup idag. Igår var han på fritids. De skulle ha mys o övernattning där. Pga cupen hämtade jag honom vid niosnåret. Då hade stackaren fått migrän. Den gjorde honom tämligen utslagen så han fick vara hemma o vila idag.Trist m tanke på att tränarna ville haft m honom. Cupen var förlagd till Munkedal, där min käre far bor. Vi hade stämt träff men fick ställa in.
Det har snöat idag. Massor ! Massor för att vara här på västkusten i alla fall...
Oscar o Elsa var ute o åkte skrana,en norrlänsk variant på pulka. De var väldigt blöta när de kom in. Kul hade de haft i alla fall. Framåt eftermiddagen sken solen. Det var väldigt vackert. Simon o Oscar gick ut. Oscar skulle visa hur man åkte skrana för honom. Han åkte ett teståk. : )
Resten av dagen har jag bara slappat. Så skönt. Maken har jobbat men kom hem vid sextiden. Det är så trivsamt att ha honom ! Nu är det läggdags. Oscar har en kompis här över natten. I morgon ska Oscar träna fotboll. Kompisen får hänga med. Nu ska jag läsa en stund. En annan dag kanske jag är mer spirituell...